• Vi Har Flyttat

  Nu när vår första termin är avklarad så har vi beslutat att flytta in i en lite större lokal på Vanningen i Vellinge. Ni är hjärtligt välkommna att besöka oss där under hösten i lilla motionsrummet som finns i östra hörnet av den stora sporthallen.

  Läs Mer…

 • Premiären avklarat

  Då har vi haft vårt första träningspass, och det var flera barn som kom ned, samt några vuxna. Vi hade även besök från lite högre graderade Jujutsukas och det blev ett härligt och svettigt pass med hjälp av Lalle som tog passet.

  Läs Mer…

 • Lokalen är spikad!

  Äntligen har vi kunnat fixa en lokal! Det känns otroligt spännande att kunna meddela att från Tisdag den 10:e Januari 2023 är Ni välkomna att träna hos oss på Tenchi Ju-jutsu i Höllvikens Boxningsklubbs fina lokal på Ängdalavägen 38, Höllviken. Vänligen gå in på nybörjarlänken på hemsidan att skicka in en anmälan. Tider och avgifter…

  Läs Mer…

 • Lokal Frågan

  Det rör sig lite med lokal problematiken och vi hoppas kunna gå ut med information om det snart. Det ser ut som att vi kan komma igång på riktigt i början av nästa termin. Det är endast 2 månader bort, och sedan kan man börja träna bort all julmaten! Håll ett öga på hemsidan under…

  Läs Mer…

 • Medlemskap & lokal

  Vi har blivit antagen i Svenska Ju-jutsuförbundet (SJJF) och har ansökt till Svenska Budo & Kampportsförbundet via RF, och hoppas kunna få besked om det snart. Lokal frågan är fortfarande aktuellt, och har ni tips så tvekar inte att höra av dig!

  Läs Mer…

 • Hemsidan är på gång

  Vi har kommit ungefär halvvägs med hemsidans utseende, men har mycket kvar. Vi hoppas kunna släppa den slutliga versionen inom kort.

  Läs Mer…

 • Välkomna till vår nya klubb!

  Vi lanserar vår nya klubb till skolstarten och önskar alla välkomna att testa 2ggr gratis! Hitta priser per termin samt schema under schema.

  Läs Mer…