Om Oss

Tenchi Ju-jutsu grundades under sommaren 2022.

Då våra instruktörer är bosatta i Vellinge kommun så kändes det naturligt att bilda en Ju-jutsuförening närmre hemmet, och erbjuda denna trevliga idrott till alla boende i kommunen. I föreningens styrelse finns ett antal lokala eldsjälar inom Ju-jutsun – och tillsammans har vi väldigt många års erfarenhet av att både driva en förening och vara instruktörer för såväl barn och ungdomar som vuxna.

Våra instruktörer har tillsammans närmre 40 års erfarenhet av Ju-jutsu och nästan 30 års erfarenhet av att vara instruktörer på klubbnivå, men även på träningsläger i regionen.

Eftersom vår förening ingår i Sveriges största Ju-jutsuförbund så kan vi erbjuda våra elever att åka på träningsläger runt om i Skåne, och hela Sverige på både läger och kurser.

Nedan kan ni läsa lite mer om våra instruktörer, och vill ni ställa någon fråga till dem eller föreningens styrelse så använd rubriken “Kontakta” i vår meny.

Emil Andersson

Emil började träna Ju-jutsu år 2000, och har under denna tid instruerat både barn- och vuxengrupper.

Andrew Henry

Andrew har tränat Ju-jutsu inom Ju-jutsu Kai sedan 2007–och även några år i tonåren. Har undervisat barn och vuxna sedan 2016.